ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΕΕΘΑ: Ανίκανοι και ψεύτες «πήραν στον λαιμό τους» τρία στελέχη των ΕΔ και «σακάτεψαν» άλλους 13

ΓΕΕΘΑ: Ανίκανοι και ψεύτες «πήραν στον λαιμό τους» τρία στελέχη των ΕΔ και «σακάτεψαν» άλλους 13

Η Ελλάδα έστειλε ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να βοηθήσει την χώρα που είχε πληγεί από τις πλημμύρες. Ωστόσο ο Κ.Φλώρος κατάφερε να στοχοποιήσει την ελληνική αποστολή, λίγες ώρες πριν την τραγωδία.

Συγκεκριμένα, ο Κ.Φλώρος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στην οποία φαίνονται καθαρά μέλη των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχουν κάποιες όπου τα πρόσωπα είναι καλυμμένα. Αυτό το κάνει ο στρατός για τα μέλη των Ειδικών Δυνάμεων, για να μην αναγνωρίζονται. Όμως εδώ είναι ανθρωπιστική αποστολή και μάλιστα σε ξένη χώρα. Έπρεπε να ποζάρουν περήφανοι. Ότι είναι μέλη ειδικών δυνάμεων επιβεβαιώνεται από τα διακριτικά του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) που είναι φανερά.

Ο στρατηγός έκανε διπλό φάουλ εδώ. «Κάρφωσε» ότι στην αποστολή στη Λιβύη υπήρχαν μέλη ειδικών δυνάμεων χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν σκέφτηκε καν ότι κι αυτός να τους κρύβει, δήθεν, στο αεροδρόμιο της Λιβύης, που δέχεται συνεχώς ανθρωπιστική βοήθεια από διάφορες χώρες υπάρχουν πολλές κάμερες διεθνών ΜΜΕ. Δεν σκέφτηκε καν να αφαιρέσουν τα διακριτικά της μονάδας και να πάνε σαν απλοί στρατιώτες




 Ανίκανοι και ψεύτες στο ΓΕΕΘΑ, «πήραν στον λαιμό τους» τρία στελέχη των ΕΔ (όπως και δύο διερμηνείς) και «σακάτεψαν» άλλα 13 με το «φιάσκο» της ανθρωπιστικής αποστολής στην Λιβύη και προκαλούνται αμείλικτα ερωτήματα σε ότι αφορά αυτή την αποτυχημένη επιχείρηση.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έπρεπε να είχε παραιτηθεί... χθες

Μάλιστα σε ότι αφορά τους τραυματίες, 4 είναι πιο σοβαρά και νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ποιος είχε κάνει ανίχνευση του δρόμου; Σε ποια μονάδα και σε ποια στελέχη είχε ανατεθεί αυτό το καθήκον; Εάν είχε ανατεθεί βεβαίως…

Διότι η αποστολή όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, διοργανώθηκε ως σχολική εκδρομή, ως μία ευκαιρία να κερδίσουν κάποια στελέχη διπλά χρήματα, που κακώς θεώρησαν ότι θα πάνε σε μία ασφαλή χώρα (γιατί άραγε;).



Μία χώρα η οποία ελέγχεται από μία τουρκόφιλη κυβέρνηση, ειδικά στο τμήμα στο οποίο θα επιχειρούσε η ελληνική αποστολή και μάλιστα, κοντά στην πόλη Ντέρνα, η οποία ελέγχεται από ισλαμιστικές ένοπλες ομάδες από το 2011.

Για την ακρίβεια η πόλη αυτή αποτελούσε το προπύργιο του ISIS! Οπότε μόνο ως ασφαλής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και είναι αφελής όποιος πιστεύει πως ελέγχεται από την κυβέρνηση του Άμπντελ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, του φιλότουρκου αναγνωρισμένου από την διεθνή κοινότητα… μόνιμου (μεταβατικού μέχρι να φύγει) πρωθυπουργού της Λιβύης.

Επίσης έχουμε την εύλογη απορία ποιανού ήταν η φαεινή ιδέα να τοποθετηθούν όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί εντός ενός λεωφορείου!

Έπρεπε να είχαν διασκορπιστεί σε περισσότερα οχήματα ακριβώς για να αποφευχθεί μία τέτοια τραγωδία.


Πρέπει επίσης να διευκρινιστεί πως κάηκε το λεωφορείο. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα μεγάλο ερώτημα καθώς τα λεωφορεία δεν αρπάζουν έτσι εύκολα φωτιά.

Αυτό που συνέβη δείχνει είτε ότι υπήρξε κάποιο χτύπημα (π.χ από νάρκη ή από IED, Improvised Explosive Devices που είχε τοποθετηθεί στον δρόμο) είτε ότι στο λεωφορείο μεταφέρονταν λανθασμένα εύφλεκτα υλικά, με αποτέλεσμα να προκληθεί η πυρκαγιά η οποία κόστισε τη ζωή σε τρεις στρατιωτικούς και δύο διερμηνείς.

Κατά την σχεδίαση και την εκτέλεση αυτής της αποστολής πραγματοποιήθηκε ρεκόρ λαθών.

Δεν υπήρξε καμία απολύτως σχεδίαση. Πολίτες που φεύγουν στο εξωτερικό για τουρισμό έχουν κάνει πολύ καλύτερο και λεπτομερή σχεδιασμό προκειμένου να πάνε σε ξένη χώρα και να μην βρεθούν μπροστά σε απρόοπτα.


Δεν μπορεί να εξηγηθεί πως άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται εκπαιδεύονται όλη τους την ζωή για διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων και να προβλέπουν καταστάσεις που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές, να μην έλαβαν υπόψη τους όλους αυτούς τους παράγοντες και να έστειλαν στελέχη των ενόπλων δυνάμεων σε μία ξένη μη ασφαλή χώρα σαν να πήγαιναν σε σχολική εκδρομή.

Ακόμα και οι σχολικές εκδρομές έχουν κανόνες ασφαλείας και έχουν ανατεθεί στο διδακτικό προσωπικό που έχει υπό την επίβλεψη του τους μαθητές, συγκεκριμένα καθήκοντα και συγκεκριμένοι τρόποι δράσης για κάθε περίσταση (αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς των μαθητών να ήταν τα παιδιά τους σε οποιαδήποτε εκδρομή).

Η παραίτηση του Α/ΓΕΕΘΑ, σε μία κανονική χώρα έπρεπε να είναι τυπική διαδικασία, ειδικότερα μετά από αυτά που έγιναν στο Στεφανοβίκειο με τα «πνιγμένα» ελικόπτερα και στην 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο με την ανατίναξη των πυρομαχικών.

Μάλιστα στην περίπτωση με τα ελικόπτερα ΑΗ-64 Apache τα οποία «πνίγηκαν» στο Στεφανοβίκειο -έγκυρες πληροφορίες μιλάνε για συνολικά για 7 ελικόπτερα ΑΗ-64 Apache– που ενώ δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που τα δείχνει με ανοιγμένες μηχανές μέσα στην πλημμύραεντούτοις η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ το αρνείται, παρασύροντας και τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη.

Τώρα έχουμε τους περισσότερου νεκρούς σε μια αποστολή εκτός Ελλάδας μετά από τον πόλεμο της Κύπρου!

Πως είναι δυνατόν να παραμείνουν σε αυτά τα πόστα συγκεκριμένα πρόσωπα;

Φυσικά, αντικειμενική πολιτική ευθύνη έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Στην δική του βάρδια έλαβε χώρα αυτή η τραγωδία στην Λιβύη και είναι στη δική του βάρδια που πραγματοποιήθηκε με αυτό τον ερασιτεχνικό τρόπο η ανθρωπιστική αποστολή.

Μέσα σε όλα αυτά αυτό που προκάλεσε κυριολεκτικά την οργή είναι το γεγονός πως κυβέρνηση και ΓΕΕΘΑ, έλεγαν ψέματα σχετικά με ότι είχε συμβεί.

Δηλαδή, μιλούσαν για τραυματίες ενώ υπήρχαν πέντε νεκροί!

Τίθεται και ένα άλλο σοβαρό ερώτημα: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή πέντε Ελλήνων, μελών της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

Γιατί δεν κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος αλλά μόνο στις Ένοπλες Δυνάμεις; Δεν ήταν σοβαρός λόγος για να κηρυχθεί εθνικό πένθος;

«Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον θάνατο των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, συμμετέχοντας στη αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

H απώλεια της ζωής τους σε δυστύχημα, κατά την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, μαζί με μέλη αποστολών από άλλα κράτη, προκαλεί απέραντη θλίψη στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Νίκος Δένδιας. 









ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ
....... Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΥΠΝΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.. ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.. ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;

ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ;

Κρατικός προϋπολογισμός 2023 - Ο εμπαιγμός των Ελλήνων συνεχίζεται - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΛΩ  
ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΝΑ  ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ ...



Ο  ΑΡΧΩΝ  ΑΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΠΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΞΟΥΣΙΑΣ  
ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ   ΜΕΤΕΧΟΥΝ  
<< ΚΡΙΣΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ >>

ΟΙ  ΝΟΜΟΙ  ΘΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ   ΚΑΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΒΑΣΕΙ  ΤΟΥ  ΕΛΛΑΝΙΟΥ  ΑΞΙΑΚΟΥ ... 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΤΟ  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ   ΔΙΟΤΙ  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ... 



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΛΛΑΣ”.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ   


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ